Veelgestelde vragen

Wie of wat is het Black Hills duo?

Het Black Hills duo is ontstaan uit de voormalige Black Hills Country Band en het Black Hills trio.
Deze band was gedurende 33 jaar een van de meest succesvolle country bands in de Benelux.

Nadat, mede door het overlijden van hun leadgitarist, de band in juni 2015 stopte, besloten enkele leden om door te gaan in een compactere vorm. Als naam werd gekozen voor "Black Hills trio".

In november 2017 werd de bezetting gewijzigd en gaan twee van de trio-leden verder als "Black Hills duo".

Wie zijn de leden van het Black Hills duo?

Het Black Hills duo bestaat uit

-         François Goossens (zang, gitaar), in 1967 mede-oprichter van de Black Hills en dus al ruim 50 jaar actief in de muziek, waarvan meer dan 30 jaar als bassist/zanger van de Black Hills Country Band. François was/is ook de manager van zowel Black Hills, Black Hills Country Band en het Black Hills duo.

-         "miss" Carine Kuyken (zang), vanaf 1982 tot 2015 mede bepalend voor de sound van de voormalige Black Hills Country Band en meermaals onderscheiden als country zangeres. Na al die jaren nog steeds een spontane verschijning op het podium.


Hoe ziet het repertoire van het Black Hills duo er uit?

Hoewel François en Carine met de Black Hills Country Band stevig geworteld waren in country music, hebben ze als Black Hills duo bewust gekozen voor een breder repertoire met, behalve natuurlijk een hoog country gehalte, ook het meer populaire repertoire uit de jaren '60, '70 en '80.
Dit maakt het Black Hills duo bij uitstek geschikt om tal van feesten en evenementen op te luisteren. Het repertoire wordt aangepast aan de gelegenheid en biedt voor elk wat wils.

Hoe kan ik het Black Hills duo contacteren?

Het management berust bij François Goossens. Contactgegevens vindt u op de vernieuwde website van de band.

Meer algemene info over het Black Hills duo en de fanclub is te vinden op de vertrouwde facebookpagina.

Wie waren To&F eigenlijk?

To&F was een duo, bestaande uit Black Hills oprichters Toine Dejong en François Goossens.

Gedurende enkele jaren traden zij samen onder deze naam op met een repertoire, voornamelijk toegespitst op het 50+ publiek.

Om diverse redenen, o.a. leeftijd, op- en afbouwen, verplaatsingen etc. is Toine gestopt met optredens.

François gaat nu solo verder. Meer info op www.swa5.webnode.be


Waarom opnieuw een fanclub?

Toen bekend werd dat enkele BHCB-leden door zouden gaan als trio (tegenwoordig als duo), hebben we als fanclub gekozen voor een doorstart, mede omdat we, tijdens het eerste optreden al meteen de vraag kregen hoe mensen op de hoogte gehouden kunnen worden van eventuele optredens etc.

Wat is de rol van de fanclub?

Net als bij de Black Hills Country Band zal de fanclub van het Black Hills duo een ondersteunende rol spelen, voornamelijk door het verstrekken van informatie aan geïnteresseerden en te fungeren als aanspreekpunt tijdens optredens.

Komt er weer een fanclubmagazine?

Nee, wegens de steeds stijgende kosten van drukwerk en porto hebben we besloten om geen betalend lidmaatschap meer aan te bieden.

In plaats daarvan kan iedereen die op de hoogte wil blijven zich vrijblijvend aanmelden voor onze
nieuwe digitale nieuwsbrief "Duomail".

Hoe kan ik “Duomail” ontvangen?

U kunt zich vrijblijvend aanmelden middels het aanmeldformulier op deze website.

Hoe vaak verschijnt “Duomail”?

Onze nieuwsbrief heeft vooralsnog geen vaste verschijningsdata. Tot nader bericht verwachten we enkele malen per jaar een editie van "Duomail" te versturen.

Daarom kan het zijn dat u na aanmelding niet meteen een nieuwsbrief ontvangt. U krijgt wel na aanmelding via het formulier op de website meteen een bevestiging.

Eerder verschenen nieuwsbrieven zullen na publicatie ook te lezen zijn via onze website.

Zijn er kosten verbonden aan de “Duomail” nieuwsbrief?

Onze nieuwsbrief "Duomail" is gratis. U heeft ook geen enkele verplichting: als u "Duomail" niet langer wilt ontvangen, kunt u zich eenvoudig afmelden middels de link onderaan elke nieuwsbrief.

Duomail is slecht leesbaar in mijn e-mail. Kan ik daar iets aan doen?

Sommige e-mail programma's gaan niet altijd goed om met opgemaakte nieuwsbrieven. Als Duomail niet goed weergegeven wordt kunt u rechtsboven op "bekijk webversie" klikken. De nieuwsbrief opent dan in een nieuw venster.

Heeft de fanclub een facebookpagina?

Nee, de fanclub heeft geen eigen facebookpagina. Berichten met betrekking tot de fanclub worden geplaatst op de facebookpagina van het Black Hills duo.

Waarom is het e-mail adres van de fanclub, in tegenstelling tot eerdere berichten, toch gewijzigd?

Tijdens het opzetten van de "Duomail" nieuwsbriefservice is gebleken dat i.v.m. policy van de e-mail provider, via ons oude adres geen, of moeilijk, nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden. Vandaar dat we gekozen hebben voor een nieuw e-mail adres, fanclubblackhills@telenet.be.

Het oude adres is nog even geldig maar wordt t.z.t. stopgezet.

We verzoeken u om alvast uw adresboek aan te passen.

En wat als iemand geen internet heeft?

Mensen die geen e-mail/internet hebben, en toch graag op de hoogte willen blijven, kunnen ons telefonisch of schriftelijk contacteren. Er is altijd een oplossing mogelijk. Even persoonlijk melden tijdens een optreden kan natuurlijk ook. Als u iemand kent die geen internet heeft, laat hen dit dan even weten.

Komen er weer lidkaarten voor fans?

Vooralsnog hebben we geen plannen in die richting, omdat we dan over zouden moeten gaan naar een betalend lidmaatschap. Bovendien wegen momenteel de kosten niet op tegen de baten.

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

U kunt ons contacteren middels de contactgegevens of het contactformulier via de
contactpagina op deze website.


Onderdelen 1 - 17 van 17